Dersom du trenger ytterligere referanser, vennligst kontakt oss.

42 cabins built 81 cabins built 34 cabins built 56 cabins built 20 cabins built Se hva våre kunder sier om oss!
Mai-Britt Horten
97070025
hortenmb@online.no
Spesialsykepleier

Etter byggingen av tømmerhytte høsten , sitter vi med gode erfaringer etter handelen og samarbeidet med Latlaft. Firmaets representanter og ansatte har vært profesjonelle og ryddige å forholde seg til igjennom hele prosessen. Vi har fått raske tilbakemeldinger på alle de spørsmål, endringer og tilpasninger vi har ønsket. Vi tegnet selv en skisse med mål på hvordan vi ønsket hytta, og Latlafts arkitekt/tegner kom med gode forslag til løsninger og muligheter. Leveransene og utførelsen var presis i henhold til fremdriftsplanen, og alle økonomiske transaksjoner har vært ryddige og uproblematiske. Vi er svært fornøyd med kvaliteten og sluttresultatet, og ville ikke nøle med å benytte Latlaft igjen.

Ståle Olsen
90961535
staleo71@gmail.com
Salgsdirektør hos Follo Hus AS

Helt siden vi for første gang kontaktet "Latlaft", følte vi at vi hadde å gjøre med et profesjonelt og kompetent foretak. De gav oss hurtige tilbakemeldinger på alt vi spurte om, de hørte på våre tilbakemeldinger og vi fikk ønskene våre svært raskt tilpasset til den hyttemodellen vi til slutt landet på. "Latlaft" har gjennom hele prosessen holdt seg til de begrensningene som har blitt satt. Vi var heldige som kunne følge opp det snekkerarbeidet som var blitt gjort høstferien 2012. Arbeidslaget av snekkere beviste at de var meget dyktige og viste høy arbeidsmoral. På toppen av alt kom prisen, som vi også var svært fornøyde med. Til å begynne med kontaktet vi en rekke norske hytteprodusenter, og ingen av dem var i nærheten av “Latlaft”s pris eller effektivitet.

Lillan og Ole Per Hustad
90658233 - 91316330
LSHUSTA@ONLINE.NO
Fortrolig

Vi hadde lenge gått med en drøm om hytte på fjellet og gjerne tømmerhytte. Det var en dyr drøm, helt til vi kom over LATLAFT som kunne tilby en fantastisk hytte til en pris langt under norske leverandører. Det var en veldig hyggelig handel med et ryddig firma. Vi besøkte fabrikken i Latvia og kunne følge produksjonen, noe som var veldig interresant. Snekkerne som satte opp hytta i Norge var flinke, hyggelige og imøtekommende hardtarbeidende folk. Vi er superfornøyd. De følger oss opp i etterhånd og hvis det er noe, kommer de og retter opp/justerer det som måtte trenges. Vi kan ikke være mer fornøyd. Takk til LATLAFT som har oppfylt drømmen vår.

Jan Olimb
41030090
jan@g-o.no
Daglig leder for "Elektrofirmaet Gulbrandsen & Olimb" AS

Jeg kontaktet "Latlaft" på telefon og fikk snakke med en svært hyggelig representant som bad meg sende de tegningene som jeg hadde gjort klare. Jeg så over disse tegningene og gjorde noen merknader og rettinger, som jeg så overførte til deres tegninger. De kontaktet meg snart igjen med en ny tegning, og basert på denne, bad jeg om en pris, som jeg fikk innen en uke fra henvendelsen var gjort. Etter å ha fått en pris, ble kontrakten underskrevet ummidelbart og produksjonskapasiteten reservert. Leveringsdato og frist ble overholdt, slik det var avtalt. Det var fire arbeidere og leveranse med tre trailere, noe som gikk glatt og problemfritt. Så ble laftekassen satt sammen på tre dager. Snekkerne som satte opp hytta virket svært kompetente og omhyggelige med hva de gjorde. Hele byggeprosessen tok bare seks uker, noe som gjorde det til en utfordring å takle elektrikernes framdrift og tilpasningen av ildsted (peis). Hvis det var noe som snekkerne ikke kunne svare på på stedet, ringte de bare til Latvia og alt ble oppklart. Jeg vil takke dere igjen for et effektivt og svært hyggelig samarbeid.

Jostein Thomassen
+47 9013 3520
jostein.thomassen@no.aga.com
MSCc, salgs- og markedssjef

Til å begynne med i prosessen hadde vi muligheten til å få vår egen skreddersydde hyttetegning, basert på våre egne ideer og behov og med god hjelp fra "Latlaft" til å visualisere dette, takket være bruk av profesjonelle 3D-tegninger. Den påfølgende produksjonen var profesjonell med inspeksjoner som var avtalt to ganger, så vel som når det gjaldt materialenes kvalitet i overensstemmelse med standarder, krav og spesifiseringer. Hytta ble levert etter avtalen, både i tide og i høy kvalitet, og vårt aktuelle arbeidslag av snekkere var svært profesjonelt og serviceinnstilt, og vi fikk et svært godt forhold til dem. I det hele tatt fikk vi en imponerende bygning med et meget godt forhold mellom pris og verdi. Nødvendige tilpasninger i løpet av garantiperioden har også blitt utført.

Øivind Bergstrand
+47 90081005
oivind.bergstrand@arte.no
Daglig leder av ART-Gruppen AS

"Latlaft" har oppført en hytte 100% i tråd med spesifikasjonene og kontrakten. Vi føler at pris og verdi er i samsvar med våre temmelig høye forventninger. Kvaliteten og materialene har vært tvers gjennom ypperlig. Arbeidslaget av snekkere har arbeidet hardt, og den viktigste utfordringen i byggefasen var å sørge for samkjøring av arbeidslaget fra “Latlaft” og andre fagfolk, slik som diverse elektrikere, rørleggere osv., noe vi fikk til på en profesjonell måte. Ledelsen ved “Latlaft” har gjennom hele prosessen gjort nøyaktig det som var avtalen, og har vært svært behjelpelig når ulike utfordringer har oppstått. Vi er svært fornøyde med hytta og alle sider ved vår kontakt med "Latlaft" har vært hyggelige.

Jim Berg
+47 91 51 07 17
mail@jim.berg.no
AOCM i Omega Subsea og Technip Norge

Vi hadde ikke bestemt oss for leverandør for vår nye hytte når vi tok første turen til Riga for å besøke Latlaft. Etter en omvisning av fabrikken og kontoret var det helt klart at dette var et foretak som hadde holt på en stund og hadde byggd opp en solid erfaring/kompetanse innen lafte hytter og hus. De hadde også fokus på HSE for tømrerne som jobbet i produksjonen, dette var også viktig for oss og vi ble raskt overbevist at dette var vår leverandør. Etter "noen runder" med arkitekten var drømmehytta og prisen klar og kontrakten signert. Vi bestilte hytta med "premium pakke” dette inkluderer hånd smidde dør håndtak, utvendige kobber beslag, bredere listverk, spesial laget eikegulv etc, vi bestilte også møbler som; håndlaget aldrings malt kjøkkeninnredning, baderoms innredninger, senger med skuffer, nattbord og garderobeskap. De fire tømrerne som kom kunne vi ikke vært mer heldig med, de var utrolig finke og viste stor stolthet i arbeidet de gjorde. Vi hadde flere fagfolk med på befaring under bygge prosessen og alle var meget fornøyd med det de kunne se, også etter at hytta ble ferdig har flere fagfolk vært innom og alle har kommentert kvaliteten på materialene og detaljer i håndverket på både hytta og møblene som ble levert. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale Latlaft som leverandør av verken hytte eller møbler til hytta.

Tor Olav Bjoraa
+47 90192344
tobjoraa@gmail.com
Selvstendig næringsdrivende

Allerede i prosessens begynnelse kunne jeg se at "Latlafts" organisasjon var profesjonelle. De svarte raskt og på en lettforståelig måte på alt, både når det gjaldt tekniske og forretningsmessige henvendelser. At vi fikk valuta for pengene, er det ingen tvil om, da leveransen av produktet var av svært høy kvalitet og prisene er blant de beste man får i Europa. Når det gjelder byggeprosessen, så vi et engasjert og dyktig arbeidslag, der hver enkelt hadde sin spesielle styrke, men på samme tid var i stand til å overlappe hverandres ferdigheter. Noen vil kunne tro at transport og import kan være en utfordring, men "Latlaft" viste profesjonalitet mht. hvordan de håndterer papirarbeid og logistikk.

Jens Petter Elnæs
+47 906 53 337
jpettel@online.no
Fortrolig

Å bygge bolighus sammen med Latlaft har vært en behagelig opplevelse. Det gjelder både pris, service, punktlighet og kvalitet. Arbeidstempoet til byggeteamet må man bare ta av seg hatten for! Etter bare 5 uker sto hus og garasje m/sauna ferdig. Det vitner om en timing som man bare kan drømme om. Alle våre spørsmål og ønsker har blitt besvart og tatt tak i omgående. Vi var også spesielt fornøyd med arkitekten her i Norge som hjalp oss med alle byggepapirer og regnskapsfirmaet som tok seg av innførselspapirene. Stor hjelp til liten kostnad! Vi anbefaler Latlaft til alle vi kjenner!

Bent Sigbjørn Sæther
40403636
sigbjorn@grue.kommune.no
Byggeingeniør

Til å begynne med hadde vi ikke tatt noen avgjørelse på hvem som skulle bli leverandøren av vårt nye hus, men da vi så en annonse fra "Latlaft" i "Hyttemagasinet", ble vi nysgjerrige. Etter å ha kontaktet dem og fått i stand et møte, besluttet vi oss for å bytte leverandør. Det har vi aldri angret på. Prosjektfasen, byggeprosessen og resultatet har vært en positiv “ferd” for å virkeliggjøre drømmen om et tømmerhus. Basert på våre erfaringer med "Latlaft", nøler vi ikke med å anbefale denne leverandøren av tømmerhytter videre.